Overslaan naar content

Het verhaal van Harm

Assistent Projectmanager bij I-real

Hoe is het om bij één van de bedrijven van Conxillium group te werken?

Sinds 2017 werk ik bij I-Real/Conxillium. Ik ben begonnen als werkvoorbereider en heb in 2020 de stap kunnen maken naar assistent projectmanager. Als assistent projectmanager ben ik voornamelijk bezig met het voorbereiden, opzetten en begeleiden van allerhande projecten voor klanten van I-Real. Dit kunnen kleine projecten zijn, maar ook grote, met een fors budget en verschillende stakeholders. Samen met ons projectteam zorgen we ervoor dat projecten correct en efficiënt worden uitgevoerd.

Geen dag is hetzelfde. Doordat we meerdere projectteams hebben, ben ik vaak in overleg met verschillende collega’s en afdelingen. Zet daar tegenover een groot landelijk klantenbestand en vandaag is altijd anders dan morgen. Dat brengt veel uitdaging met zich mee. Als assistent projectmanager bouw ik echt een band op met de klant, omdat ik vaak het eerste aanspreekpunt ben. Wanneer ik een project naar tevredenheid van de klant en de organisatie heb kunnen afronden, geeft mij dat veel voldoening.

Groeimogelijkheden

Samen met Conxillium hebben we een traject uitgezet om binnen een bepaalde tijd de stap te kunnen maken naar projectmanager. Conxillium ondersteunt mij hier enorm bij. Ik krijg nieuwe uitdagingen en daarnaast kan ik een opleiding volgen.

Werkplezier

Ik haal veel werkplezier uit resultaten en een fijne samenwerking. Wanneer een project naar wens van zowel de klant als de organisatie is afgesloten, geeft mij dat wel een kick. Soms staan projecten of planningen onder druk. Prachtig wanneer we er dan als projectteam een mooi resultaat van kunnen maken.

I-Real is een relatief klein bedrijf, maar met een groot marktaandeel. Binnen het bedrijf is het laagdrempelig, alle collega’s kennen elkaar persoonlijk. Daarnaast is I-Real sinds enkele jaren onderdeel van de Conxillium Group. Daardoor heb ik veel nieuwe collega’s gekregen waarmee steeds vaker de samenwerking wordt gezocht. Samen met de zusterbedrijven van Conxillium worden er gave dingen ontwikkeld en in de markt gezet.

Lees het verhaal van...

Anouk Rijkse

Accountmanager

Bradley Steenwijk

Productowner

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

JCC Software

Procura

SIM

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid