Overslaan naar content

Geschiedenis

In 2006 nam de oprichter van de Conxillium Group, Gerton Lusink, het bedrijf Pharox over. Na 5 succesvolle jaren volgde de acquisitie van Beheervisie in de 'buy en build' strategie waarbij een focus ontstond op het overnemen van bedrijven met soortgelijke kernwaarden en een focus op (zelf ontwikkelde) software oplossingen voor lokale overheden die bijdragen aan een hogere burgertevredenheid.

In 2015 werden de bedrijven Procura, JCC Software en GeoTax overgenomen en gelijktijdig de Conxillium Group opgericht als moeder bedrijf. Na 2015 zijn er nog meer bedrijven en activiteiten toegevoegd aan de Conxillium Group en hebben we afscheid genomen van bedrijven die niet meer bij onze focus gebieden pasten.

Inmiddels werken we met meer dan 200 collega's voor gemeentes in Nederland, België, Curaçao, Aruba en Duitsland.

Geschiedenis Conxillium Group

Uitdagingen

Account Manager (m/w/d)
Hybride
  • Münster, Nordrhein-Westfalen, Duitsland
AWS Architect (v/m/x)
Hybride
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
3 van 10 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

JCC Software

Shift2

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid