Overslaan naar content

HOOGWAARDIGE SOFTWARE VOOR OVERHEDEN Conxillium is een groep van bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden. De bedrijven richten zich op twee domeinen: Publiekszaken en het Beheer van de Openbare Ruimte. Alle bedrijven zijn actief in Nederland en met diverse oplossingen ondersteunen we ook overheden in België, Duitsland, Aruba en Curaçao.

Elk bedrijf heeft zijn eigen focusgebied, maar kan binnen de groep terecht voor samenwerking op het gebied van grote vraagstukken zoals:

  • Informatiebeveiliging

  • Cloudstrategie

  • Gebruik van standaarden

  • Architectuurvraagstukken

Hiermee behouden we de klantgerichte aanpak per bedrijf maar is de groep als geheel groot genoeg om ook invulling te geven aan de vele uitdagingen die op de overheid afkomen.

De bedrijven van Conxillium

Diversiteit en inclusiviteit

We streven naar een diverse en inclusieve samenstelling van onze collega's. We hebben hier als IT organisatie nog een wereld te winnen en verwelkomen graag (nieuwe) collega's van verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten. Samen kunnen we hét verschil maken voor de burgers van vandaag en morgen.

Voor onze klanten staat (digitale) toegankelijkheid hoog op de prioriteitenlijst. Daar werken wij bijvoorbeeld aan mee door gemeentelijke websites te bouwen die in verschillende lettertypes en kleuren te lezen zijn voor mensen met een visuele beperking.

We verwelkomen heel graag nieuwe collega's die willen bijdragen aan deze projecten bij onze klanten, maar ook bij ons intern. We begrijpen uiteraard dat je als sollicitant wilt weten in wat voor organisatie je terechtkomt. Het liefst nodigen we je daarom uit bij ons op kantoor om te ervaren of wij bij jou passen, maar hierbij alvast een inzage:

Cultuur en communicatie

Verreweg komen de meeste medewerkers uit Nederland. Daarnaast hebben we collega's met een Antiliaanse, Duitse, Iraanse, Marokkaanse, Poolse, Sri-Lankaanse, Surinaamse en Turkse achtergrond.

We communiceren voornamelijk in het Nederlands en het Engels. Daarnaast ook steeds meer in het Duits. Vrouw/man/genderneutraal verhouding

Vrouw: 16,99%

Man: 82,52%

Genderneutraal: 0,49%

Vertrouwenspersoon

Wij vinden het belangrijk dat onze collega's in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen werken. We doen ons uiterste best om dit te realiseren, maar toch kan er iets misgaan. Je kunt hiervoor terecht bij één van onze vertrouwenspersonen.

It starts and ends with people

Dat is één van de belangrijkste uitgangspunten van het boek 'Scaling Up'. Een uitgangspunt dat één op één aansluit op de cultuur van onze organisatie. Wij gebruiken de groeistrategie omschreven in dit boek om onze stip op de horizon te definiëren en na te streven.UitdagingenAccount Manager (m/w/d)
Hybride
  • Münster, Nordrhein-Westfalen, Duitsland
AWS Architect (v/m/x)
Hybride
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
3 van 10 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

JCC Software

Shift2

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid