Overslaan naar content

Het verhaal van Bradley

Product Owner bij Shift2

Hoe is het om bij één van de bedrijven van Conxillium group te werken?

Vrijheid 

Ik werk inmiddels bijna 11 jaar voor Shift2, een hele lange tijd. Via een recruitment bureau ben ik binnengekomen en aan de slag gegaan op de support afdeling. Toen nog een redelijk jong bedrijf, de rollen binnen de afdeling waren nog niet uitgekristalliseerd en we kregen daarmee de vrijheid dit zelf te gaan vormgeven. Iets wat ik echt leuk vond! 

Op de support afdeling doe je een hoop kennis op van alle producten die Shift2 haar klanten biedt. Tegelijkertijd merkte ik dat ik het ook echt leuk vond om bezig te zijn met wat er allemaal beter kon met die producten. Een uiteindelijke stap naar Product-management was dan ook een logisch vervolg en gelukkig vond niet alleen ik dat.  

Kansen 

Bij Product-management begon ik als Analist. In deze rol ondersteunde ik de Product-owner en concretiseerde ik de gewenste doorontwikkelingen. Al snel kreeg ik de kans om zelf als Product-owner aan de slag te gaan en ben daar natuurlijk voor gegaan. Als Product-owner bij Shift2 ben je bezig de communicatie tussen inwoners en lokale overheden voor beide te optimaliseren. Dat doen we door inzet van onze digitale producten. Het creatieve proces wat hier onderdeel van is geeft mij de meeste energie! 

Aan groeimogelijkheden bij Shift2 dus geen gebrek. Dat maakt het voor mij ook niet meer dan normaal dat ik er na bijna 11 jaar nog steeds met veel plezier werk. Je zit ook niet ‘stil’; naast de verschillende functies heb ik ook de mogelijkheid gekregen bijbehorende opleidingen te volgen. Iets wat mij persoonlijk meer zekerheid geeft in een functie. 

Tweede thuis 

Shift2 voelt voor mij inmiddels wel als een soort van tweede thuis. Heb er echte vrienden gemaakt, mijn zusje werkt er al lange tijd en hetzelfde geldt voor mijn zwager. De balans tussen vrijheid, gezelligheid en professionaliteit is mijns inziens prima in orde! 

Lees ook het verhaal van...

Harm Boschker

Assistent projectmanager

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

JCC Software

Shift2

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid