Skip to content

Het verhaal van Anouk

Accountmanager bij I-real

Hoe is het om bij één van de bedrijven van Conxillium group te werken?

Ontwikkeling

Ik ben in maart 2020 gestart bij I-Real. Er is in deze tijd veel gebeurd in de wereld, maar ook voor mij persoonlijk: ik ben gestart als Sales support medewerker binnendienst, en sinds januari 2021 mag ik mezelf Accountmanager noemen.

Klant

Wat ik leuk vind aan deze functie is dat ik het eerste contact met de klant heb, luister naar wat de klant wil en kan adviseren over wat de klant nodig heeft. Samen kijken naar hoe de toekomst in te richten in de wereld van IoT.

Voetbal

Samenwerking vind ik belangrijk: samen met collega’s werken aan een klus en met z’n allen winst en (soms ook) verlies delen.  Ik ben een voetballer en vind het werk vergelijkbaar met voetballen in teamverband: met het hele elftal ervoor gaan en samen tot de laatste minuut strijden.

Doorgroeimogelijkheden

Die zijn er zeker! Tijdens mijn sollicitatie heb ik aangegeven de ambitie te hebben om door te leren binnen het bedrijf. Bij I-Real werd dit omarmd, er werd geluisterd naar waar mijn passie ligt en is mij de kans geboden om hierin te groeien. 

Our offices

Bradley Steenwijk

Productowner

Harm Boschker

Assistent projectmanager

Conxillium

Conxillium is a group of companies that specialize in high-quality software for local and regional authorities in the field of public affairs and the management of public space.

Our companies

Beheervisie 

DataQuint

I-Real

JCC Software

Procura

SIM

Pharox

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel The Netherlands Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy and cookie policy