Skip to content

Service Center medewerker (v/m/x)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 2.351 - € 3.918 per maandDataquint

Functieomschrijving

Wil jij een uitdagende baan met veel klantcontact en doorgroeimogelijkheden binnen de IT in de omgeving van Rotterdam? Dan is deze Service Center medewerker functie bij DataQuint jou op het lijf geschreven!


Wat ga je doen?

Als Service Center medewerker ben jij hét eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij technische problemen met de door ons ontwikkelde software. Je vangt dus 1e en 2e lijns-support vraagstukken telefonisch en per mail op. Issues waar jij zelf niet uitkomt, zet je door naar de 3e lijn / software afdeling. Jouw streven naar kennis en kunde zorgt ervoor dat je steeds meer problemen zelfstandig kan oplossen met als doel een uiterst tevreden klant die weer snel aan de slag kan met zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Samengevat ga je dus het volgende doen:

 • Klanten helpen via de telefoon, mail en ons ticketsysteem 
 • Actief samenwerken met collega's van de diverse afdelingen 
 • En je gaat heel veel leren over onze software en het mooie vakgebied 'Openbare Ruimte'


Over DataQuint
DataQuint is onderdeel van de Conxillium Group. Een groep van bedrijven die software oplossingen bouwen die de burgertevredenheid verhogen. Zo ontwikkelt DataQuint applicaties voor overheden om de openbare ruimte in kaart te brengen én te beheren. Een soort google maps voor gevorderden. Door onze oplossingen kunnen gemeentes goed bijhouden wanneer welke bomen gesnoeid moeten worden en welke rioolstrengen aan vervanging toe zijn. Deze applicaties worden continu doorontwikkeld en zorgen ervoor dat onze steden uiteindelijk slimmer, schoner en veiliger worden.


Naast hard werken maken we graag tijd vrij om elkaar te ontmoeten en te inspireren op één van onze 'Public Space' dagen. Op deze Public Space dagen komt de hele organisatie ergens in het land bij elkaar, nodigen we interessante sprekers uit, herleven we onze kernwaarden (Trust, Excitement, Dedication en Together) en leren we elkaar ook op een informele manier kennen. Veel collega's omschrijven onze cultuur als familiair.

Vereisten

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt nu al zin om aan de slag te gaan met het oplossen van de complexe vraagstukken voor onze klanten 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels
 • Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ontwikkeld via een afgeronde opleiding
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
 • Je bent klantgericht, leergierig en de wondere wereld van ICT spreekt jou in het bijzonder aan


Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris tussen de € 2.351,- en € 3.918,- bruto op basis een 40 urige werkweek
 • Flexibele werktijden en thuiswerk mogelijkheid
 • Minstens 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Een laptop 
 • Een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Een collectieve bonus
 • We geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen een open en dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheden binnen Dataquint en de Conxillium Group. Functies waar je naar kan doorgroeien zijn bijvoorbeeld: Technisch Consultant, Software Developer/Tester en/of Accountmanager
 • En last but not least, een technisch uitdagende baan waarin je een échte bijdrage kan leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!


Sollicitatieproces

We willen dat jij een weloverwogen keuze kunt maken of wij dé werkgever zijn waar jij bij wilt werken. Het recruitmentproces bestaat dan ook over het algemeen uit drie gesprekken, maar kan op ons of jouw verzoek worden aangepast.


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer snel of neem contact op met onze recruiter als je vragen hebt: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.


PS, zodra we met elkaar aan de slag gaan is een verklaring omtrent gedrag (VOG) benodigd om de veiligheid van onze klantgegevens te waarborgen.

Details

Nederland
€ 2.351 - € 3.918 per maand

of

Details

Nederland
€ 2.351 - € 3.918 per maand

Sollicitatieproces

Uitdagingen

Accountmanager Software (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
IT Consultant (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
IT Support Engineer (v/m/x)Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
3 van 5 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Beheervisie 

DataQuint

I-Real

JCC Software

Procura

SIM

Pharox

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid