Marketing Stage

Job description

Lijkt het je tof om een online-community op te zetten? Een community die ervoor zorgt dat lokale overheden makkelijker kennis en kunde kunnen delen? Dan is deze stageplek voor jou!


Wat ga je doen?

Tijdens je stageperiode ga je aan de slag in het team Burgerzaken die ervoor zorgt dat de gemeentelijke basisregistraties van personen kwalitatief en veilig waarborgt. We zijn in dit team hard aan het werk om ervoor te zorgen dat we dit proces optimaliseren. Dit doen we door een actieve bijdrage te leveren aan het open source platform vrijBRP (vrijBRP.nl). Met vrijBRP hebben gemeenten meer grip op hun software applicaties en de doorontwikkeling daarvan en hiermee ook op de dienstverlening die zij aan hun inwoners bieden. Aan jou de schone taak om verder te bouwen aan een levende (online) open source community die bijdraagt aan deze doelstelling: "Het verbinden van gemeenten, met keten- en marktpartijen om samen vrijBRP door te ontwikkelen."


Over Procura
Procura
is onderdeel van de Conxillium Group, een groep van IT-bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale overheden en hiermee bijdraagt aan een hoge tevredenheid van burgers. Het team 'Burgerzaken' waar je gaat werken is multidisciplinair en bestaat uit collega's met ieder zijn eigen hoofd expertise, zoals software ontwikkeling, accountmanagement en marketing. In deze periode werken we grotendeels vanuit huis, maar we ontmoeten je als het weer kan graag op ons nieuwe kantoor in Alkmaar. 

Job requirements

Hier herken jij jezelf in

  • Je volgt momenteel een HBO/ WO opleiding (bij voorkeur gericht op marketing & communicatie)
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels
  • Je hebt affiniteit met IT/ open source software
  • Je hebt een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
  • En je bent vooral leergierig en krijgt er energie van om nieuwe mogelijkheden op het gebied van social media uit te proberen!


Dit krijg je ervoor terug

  • Een degelijke stage vergoeding
  • Flexibele arbeidstijden en mogelijkheden tot thuiswerken (ook na corona)
  • Een laptop 
  • En last but not least, uitdagende stage waarin je een échte bijdrage kan leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer dus snel via het sollicitatieformulier of neem contact op met onze recruiter: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.