Content Marketeer (v/m/x)

Job description

Wat ga je doen? - de functie in het kort

Als Digital Marketeer, met de expertise content, ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en bouwen van toffe inbound en outbound marketingcampagnes voor onze pijlers. Je bedenkt de campagne, schrijft en maakt zelf de content en stemt alle contentstukken op elkaar af. Ook houd jij je bezig met marketing automation, social media marketing, e-mailmarketing,  SEO en SEA.

Vanuit je rol werk je nauw samen met het management van de pijlers en met de stakeholders van de  verschillende afdelingen, waaronder Sales, Product Management en Consultancy. Hiernaast werk je ook actief met externe leveranciers. 


Je bent een spin in het web, een bruggenbouwer en zorgt dat ervoor de pijlerstrategie aansluit bij de organisatiestrategie en -doelstellingen.


Over het team - marketingafdeling

Het marketing team is verantwoordelijk voor de branding van de organisatie, positionering van de producten in de markt en de leadgen van SIM en Procura in Nederland en Caribean.

Ons team is volop in ontwikkeling en bestaat momenteel uit een marketing manager en marketeer. We zijn op zoek naar twee marketeers die het team komen versterken.

Iedere marketeer brengt zijn/haar specifieke expertise mee zich mee, zodat we elkaar goed kunnen aanvullen in de skills die nodig zijn op de afdeling.

Job requirements

Wie ben jij?

Je bent een hands-on professional met HBO-WO werk- en denkniveau die niet kan wachten om met zijn/haar expertise het verschil te maken. 

 • Je bent pro actief, communicatief sterk en weet deadlines te halen
 • Verder ben je creatief, een zelfstarter en vindt je het leuk om de ideeën die je bedenkt zelf tot uitvoering te brengen
 • Weet samen te werken in een team , maar ook prima zelfstandig


Wat neem je mee?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur ontwikkeld via een afgeronde opleiding in marketing-communicatie, event/vrijetijdsmanagement of media & entertainment management
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring als (content) marketeer
 • Je bent goed in het schrijven van content, seo-proof, en vindt dit ook écht leuk
 • Je beheerst de Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift
 • Kennis en ervaring met Hubspot
 • Ervaring met Indesign en Illustrator is een pre


Wat bieden wij jou – arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende en uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en creativiteit waarbij je een échte bijdrage kunt leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!

 • Een superleuk team om in te werken en leuke collega’s
 • Een passend salaris bij je kennis, ervaring en verantwoordelijkheden
 • Een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract
 • Een collectieve bonus, 8% vakantietoeslag en een uitstekende pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid en middelen om vanuit huis te werken
 • Een fijne en hippe werklocatie in Rotterdam
 • Gezellige borrels, leuke teamuitjes en bedrijfsfeesten tot in de late uurtjes

En last but not least. Je krijgt binnen SIM en Procura de tijd, aandacht en budget om te groeien en je verder te ontwikkelen in een open en dynamische werkomgeving.


Maak kennis met SIM en Procura

SIM en Procura zijn twee bedrijven die onderdeel zijn van de Conxillium Group. Samen maken ze het voor miljoenen burgers iedere dag weer makkelijker om hun zaken met de overheid online te regelen. Als marktleider helpen wij gemeenten, provincies en waterschappen bijvoorbeeld met de website,  social intranet, verkiezingen en de basisregistratie van personen.   

Dit doen wij met ruim 70 bevlogen medewerkers die iedere dag samen met onze klanten hard werken om dit voor elkaar te krijgen. Naast dat we hard werken, maken we ook graag tijd voor een gezamenlijke lunch, borrel, pubquiz of andere gezamenlijke activiteit. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan ook eens onze websites: www.simgroep.nl en https://www.procura.nl/


Sollicitatieproces

We willen dat jij een weloverwogen keuze kunt maken of wij dé werkgever zijn waar jij bij wilt werken. Het recruitmentproces bestaat dan ook over het algemeen uit drie gesprekken, maar kan op ons of jouw verzoek worden aangepast.


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer snel of neem contact op met onze recruiter als je vragen hebt: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.

PS, zodra we met elkaar aan de slag gaan is een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist om de veiligheid van onze klantgegevens te waarborgen.