Overslaan naar content

IT Consultant (v/m/x)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 3.122 - € 5.204 per maandSIM

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven IT-professional en heb je affiniteit met het transformeren van gemeentelijke diensten en processen? Dan is deze uitdaging als IT Consultant bij SIM in Capelle aan den IJssel wat voor jou.


Dit ga je doen

Jouw missie is om de gemeentelijke diensten te optimaliseren, klanten blij te maken en de ervaring van inwoners in de communicatie met overheden te verrijken. Wij vinden het vanzelfsprekend dat jij zorgt voor een fantastische klantbeleving. Je bent betrokken bij de gehele klantreis. Je zorgt ervoor dat de klant onder andere het product succesvol in gebruik kan nemen. Ook erna blijf je met de klant in gesprek. Ieder contactmoment gebruik je om je contactpersoon beter te leren kennen, de behoefte verder te analyseren en tot inzichten te komen waarmee je de klant kan helpen. Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Productlijnen: we hebben verschillende productlijnen, namelijk formulieren, een PDC (product- en dienstencatalogus), websites van lokale overheden en een PIP (persoonlijke internetportaal). Je zal deze verschillende productlijnen leren kennen, zodat je deze succesvol kan implementeren en ook klanten kan adviseren binnen de gehele klantreis van digitale dienstverlening.
 • Inzicht andere productlijnen: vanzelfsprekend leer je ook de andere productlijnen kennen, zoals de formulieren en het PDC, zodat je de klant kunt adviseren over een totaaloplossing binnen digitale dienstverlening.
 • Continue advies: tijdens en na de implementatie werk je samen met verschillende stakeholders om IT-strategieën te ontwikkelen die de gemeentelijke doelstellingen ondersteunen en de dienstverlening aan burgers verbeteren. Je wordt een vertrouwde adviseur.
 • Marktkennis: ontwikkelen van je kennis en kunde. Je houdt trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied in de gaten en denkt mee waar jij, onze organisatie en de klanten mee kunnen innoveren.
 • Klantrelaties: Je onderhoud sterke relaties met klanten, waarbij je ook mogelijke up-sell kansen identificeert en benut.


Over SIM

SIM, onderdeel van de Conxillium Group, maakt het elke dag een stukje makkelijker voor miljoenen inwoners in Nederland om haar zaken te regelen met lokale overheden. Als marktleider helpt SIM gemeenten, provincies en waterschappen met bijvoorbeeld hun websites, online formulieren en diverse digitale producten.

Hierdoor kunnen jij en ik als burger heel makkelijk een rijbewijs aanvragen, een geboorte aangifte doen of een verhuizing doorgeven.


We hebben 50 bevlogen collega's die woonachtig zijn in het hele land en één collega in Curaçao. Ons kantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel en voorzien van alle moderne gemakken (sportschool, gameroom, deel-fietsen, voldoende parkeerplekken etc.). We werken flexibel, zowel uit huis als op kantoor. Wel vinden we het belangrijk om tenminste 1 x per kwartaal bij elkaar te komen om leuke dingen te doen, de voortgang van de organisatie te bespreken en om elkaar te inspireren.

Vereisten

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt nu al zin om aan de slag te gaan met het optimaliseren en adviseren van gemeentelijke digitale dienstverlening.
 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau. Voorbeelden zijn Communicatie & Multimediadesign, Communicatie, Commerciële Economie, Bedrijfsinformatie technologie, maar andere achtergronden zijn ook welkom.
 • Je hebt een ruime set communicatieve vaardigheden – zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B en bent bereidt om door heel Nederland klanten op dagelijkse basis te bezoeken
 • Bij voorkeur heb je ervaring en/of kennis van UX en het gebruiksvriendelijk maken van software oplossingen


Dit krijg je ervoor terug

 • Een maandsalaris tussen €3.122,- en €5.204,- bruto op basis van 40 uur per week
 • Flexibele werktijden en veel thuiswerk mogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en de optie om 5 dagen extra te kopen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Een uitstekende pensioenregeling, laptop en telefoon
 • Een auto of mobiliteitsbudget van de zaak
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Een collectieve bonus
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen binnen een open en dynamische werkomgeving met diverse doorgroeimogelijkheden
 • En last but not least, een uitdagende baan waarin je een échte bijdrage kan leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!


Sollicitatieproces

We willen dat jij een weloverwogen keuze kunt maken of wij dé werkgever zijn waar jij bij wilt werken. Het recruitmentproces bestaat uit drie gesprekken, maar kan op ons of jouw verzoek worden aangepast.


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer snel of neem contact op met onze recruiter als je vragen hebt: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.


PS,

Zodra we met elkaar aan de slag gaan, is een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist om de veiligheid van onze klantgegevens te waarborgen.

Details

Nederland
€ 3.122 - € 5.204 per maand

of

Details

Nederland
€ 3.122 - € 5.204 per maand

Sollicitatieproces

Uitdagingen

Accountmanager Capelle aan den IJssel (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
AWS Architect (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Consultant (v/m/x)RemoteCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
3 van 13 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

JCC Software

Procura

SIM

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid