EEN GROEP, EEN MISSIE!

  • 6 Bedrijven
  • 250 Medewerkers
  • 30 Nieuwe medewerkers in 2021
  • Top 3 software leveranciers van lokale overheden in Nederland
  • 7 Miljoen burgers gebruiken onze software

Wij zijn Conxillium

Wij zijn een groep softwarebedrijven met een passie voor de lokale overheid; specialisten die bijdragen aan een hogere burgertevredenheid. Ons succes is gebaseerd op maatschappelijke betrokkenheid en vernieuwing. Door meedenken, vernieuwen en durven uitdagen zijn we in staat om voorop te lopen en samen mooie resultaten te boeken.

We willen mooie softwareoplossingen maken die het overheden makkelijker maakt om hun burgers te bedienen. Elk bedrijf met zijn eigen expertise. Want we geloven dat juist die expertise het verschil kan maken. De passie voor een betrouwbare en efficiëntere overheid is wat wij delen. En dat maakt onze oplossingen bijzonder. Wij zijn “Conxillium”.

Wij maken softwareoplossingen voor lokale overheden in Nederland, België, Duitsland, Curaçao en Aruba. Dit doen we op vier bedrijven op twee domeinen: Het beheer van de openbare ruimte en het verbeteren van de publieke dienstverlening. Hier zetten onze tweehonderdvijftig medewerkers zich dagelijks voor in.

Rutger ter Braak

Team Lead Development at I-Real

Bij I-Real heb ik het gevoel dat ik kan bijdragen aan de maatschappij: software bouwen waardoor de buitenruimte veiliger, schoner en slimmer wordt. 

Meedenken 

In 2015 ben ik gestart bij I-Real als software ontwikkelaar. I-Real is een middelgroot bedrijf dat software en oplossingen biedt voor het monitoren en besturen van oplossingen in de buitenruimte om ons heen. Doordat het bedrijf niet te groot is, kun je echt meedenken en zijn er nauwe contacten tussen de verschillende afdelingen. Binnen I-Real heerst ook een echte Achterhoekse sfeer van ‘naoberschap’: we helpen elkaar en staan voor elkaar klaar. 

Ontwikkeling 

Binnen I-Real krijg ik voldoende kansen om mij te ontwikkelen. Ik ben begonnen als software ontwikkelaar, maar stuur inmiddels al een aantal jaren het team van software en PLC ontwikkelaars aan.  

Samenwerking 

Binnen het team van ontwikkelaars werken we samen aan het H2gO-platformdat continue verbeterd en beheerd wordtHierdoor ben ik in mijn functie niet alleen bezig met software ontwikkeling, maar ook met DevOps, waardoor het beheer van de SaaS-applicatie steeds makkelijker gaat. Het vele samenwerken met collega's maakt het werk erg plezierig.

Bas Blaauw

Product Owner at Conxillium

Bas Blaauw is Projectmanager bij Conxillium en ziet nog volop kansen om door te groeien. 

Hulp

“Ik houd me op dit moment voornamelijk bezig met het interne CRM-systeem, waar alle Conxillium-bedrijven mee werken. Ik implementeer gegevens van nieuwe bedrijven, beheer de applicatie en ben een soort consultant voor alle Conxillium-medewerkers. Ik overleg met hen over de voortgang van projecten en help hen bij het dagelijkse gebruik van het systeem. Ik geef ook trainingen.”

Voldoening

“Juist die interactie met gebruikers, daar haal ik veel voldoening uit. Dat ik anderen kan helpen. Dat ik ervoor zorg dat mijn collega’s hun werk makkelijker kunnen uitvoeren en hen ontlast van administratieve taken. En zij zich meer kunnen richten op het werk voor onze klanten.”

Kansen

“Ik werk sinds 2015 voor Conxillium en ben hier meteen na mijn afstuderen gestart als projectleider. Het mooie aan Conxillium is dat je hier altijd kansen krijgt om nieuwe werkzaamheden op te pakken en je zo te ontwikkelen.”

“Hier wordt een paar keer per jaar aan je gevraagd of je nog plezier hebt in je werk en welke functie je ambieert. Ik ben iemand die graag een nieuwe uitdaging aangaat. Tot nog toe heeft Conxillium elke keer geprobeerd om mijn voorkeuren om te zetten in een voor mij nieuwe functie. Die snelle carrièrestappen zijn hier overigens ook weer geen must, je mag je ook op één plek ontwikkelen, als dat voor jou het beste werkt.”

Leidinggevende functie

“Ik heb inmiddels drie verschillende functies gehad en nog zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien. Dat is het voordeel van meerdere bedrijven onder één paraplu.”

“Ik wil over een tijdje meer taken uitvoeren die met productmanagement te maken hebben: van strategisch (wat doen we met het product?) tot detailniveau (moet hier een knopje bij?) en uiteindelijk zou ik willen doorgroeien naar een leidinggevende functie.”

Onze locaties

Wereldwijd!

JCC Software - Heerlen

JCC Software - Heerlen

JCC Software

JCC Software
Zutphenstraat 59
7575 EJ Oldenzaal

SIMgroep

SIM
Innsbruckweg 180
3047 AH Rotterdam

Conxillium Group

Conxillium
Innsbruckweg 180
3047AH, Rotterdam

Public Space

I-Real
Stationsweg 30
7061 CT Terborg

Procura

Procura
Parelweg 11
1812 RS Alkmaar

Public Space

Dataquint & Beheervisie:
Overschieseweg 34 B1
3044 EE Rotterdam

Conxillium Sri lanka

475/5, 5th Floor
Onyx Building
Sri Jayawardene Kotte
Sri Lanka

SIM Caribbean

SIM Caribbean
Pos Cabai Office Park - Unit #5
Schouwburgweg z/n
Willemstad, Curaçao

JCC Software - Germany

JCC Software - Germany
Mendelstraße 11
48149 Münster

Contact

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je weten of werken bij Conxillium iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Corporate Recruiter Steven Kruis: Recruitment@conxillium.com of 06 - 57 43 92 61.

Bekijk hier de websites van onze bedrijven: