Wij zijn Conxillium

Wij zijn een groep softwarebedrijven met een passie voor de lokale overheid; specialisten die bijdragen aan een hogere burgertevredenheid. Ons succes is gebaseerd op maatschappelijke betrokkenheid en vernieuwing. Door meedenken, vernieuwen en durven uitdagen zijn we in staat om voorop te lopen en samen mooie resultaten te boeken.

We willen mooie softwareoplossingen maken die het overheden makkelijker maakt om hun burgers te bedienen. Elk bedrijf met haar eigen expertise. Want we geloven dat juist die expertise het verschil kan maken. De passie voor een betrouwbare en efficiëntere overheid is wat wij delen. En dat maakt onze oplossingen bijzonder. Wij zijn “Conxillium”.

Wij maken softwareoplossingen voor lokale overheden in Nederland, België, Duitsland, Curaçao en Aruba. Dit doen we op op twee domeinen: Het beheer van de openbare ruimte en het verbeteren van de publieke dienstverlening. Hier zetten onze tweehonderdvijftig collega's zich dagelijks voor in.

EEN GROEP, EEN MISSIE!

  • 6 Bedrijven
  • 250 Medewerkers
  • 30 Nieuwe medewerkers in 2021
  • Top 3 software leveranciers van lokale overheden in Nederland
  • 7 Miljoen burgers gebruiken onze software

Hoe is het om bij één van de bedrijven van de Conxillium Group te werken?

Wij vroegen het aan Bradley Steenwijk: Product Owner bij SIM

Vrijheid 

Ik werk inmiddels bijna 11 jaar voor SIM, een hele lange tijd. Via een recruitment bureau ben ik binnengekomen en aan de slag gegaan op de support afdeling. Toen nog een redelijk jong bedrijf, de rollen binnen de afdeling waren nog niet uitgekristalliseerd en we kregen daarmee de vrijheid dit zelf te gaan vormgeven. Iets wat ik echt leuk vond! 


Op de support afdeling doe je een hoop kennis op van alle producten die SIM haar klanten biedt. Tegelijkertijd merkte ik dat ik het ook echt leuk vond om bezig te zijn met wat er allemaal beter kon met die producten. Een uiteindelijke stap naar Product-management was dan ook een logisch vervolg en gelukkig vond niet alleen ik dat.  


Kansen 

Bij Product-management begon ik als Analist. In deze rol ondersteunde ik de Product-owner en concretiseerde ik de gewenste doorontwikkelingen. Al snel kreeg ik de kans om zelf als Product-owner aan de slag te gaan en ben daar natuurlijk voor gegaan. Als Product-owner bij SIM ben je bezig de communicatie tussen inwoners en lokale overheden voor beide te optimaliseren. Dat doen we door inzet van onze digitale producten. Het creatieve proces wat hier onderdeel van is geeft mij de meeste energie! 


Aan groeimogelijkheden bij SIM dus geen gebrek. Dat maakt het voor mij ook niet meer dan normaal dat ik er na bijna 11 jaar nog steeds met veel plezier werk. Je zit ook niet ‘stil’; naast de verschillende functies heb ik ook de mogelijkheid gekregen bijbehorende opleidingen te volgen. Iets wat mij persoonlijk meer zekerheid geeft in een functie. 


Tweede thuis 

SIM voelt voor mij inmiddels wel als een soort van tweede thuis. Heb er echte vrienden gemaakt, mijn zusje werkt er al lange tijd en hetzelfde geldt voor mijn zwager. De balans tussen vrijheid, gezelligheid en professionaliteit is mijns inziens prima in orde! 

Rutger ter Braak

Team Lead Development at I-Real

Bij I-Real heb ik het gevoel dat ik kan bijdragen aan de maatschappij: software bouwen waardoor de buitenruimte veiliger, schoner en slimmer wordt. 

Meedenken 

In 2015 ben ik gestart bij I-Real als software ontwikkelaar. I-Real is een middelgroot bedrijf dat software en oplossingen biedt voor het monitoren en besturen van oplossingen in de buitenruimte om ons heen. Doordat het bedrijf niet te groot is, kun je echt meedenken en zijn er nauwe contacten tussen de verschillende afdelingen. Binnen I-Real heerst ook een echte Achterhoekse sfeer van ‘naoberschap’: we helpen elkaar en staan voor elkaar klaar. 

Ontwikkeling 

Binnen I-Real krijg ik voldoende kansen om mij te ontwikkelen. Ik ben begonnen als software ontwikkelaar, maar stuur inmiddels al een aantal jaren het team van software en PLC ontwikkelaars aan.  

Samenwerking 

Binnen het team van ontwikkelaars werken we samen aan het H2gO-platformdat continue verbeterd en beheerd wordtHierdoor ben ik in mijn functie niet alleen bezig met software ontwikkeling, maar ook met DevOps, waardoor het beheer van de SaaS-applicatie steeds makkelijker gaat. Het vele samenwerken met collega's maakt het werk erg plezierig.

Onze locaties

Wereldwijd!

JCC Software - Heerlen

JCC Software - Heerlen

JCC Software

JCC Software
Zutphenstraat 59
7575 EJ Oldenzaal

SIMgroep

SIM
Innsbruckweg 180
3047 AH Rotterdam

Conxillium Group

Conxillium
Innsbruckweg 180
3047AH, Rotterdam

Public Space

I-Real
Stationsweg 30
7061 CT Terborg

Procura

Procura
Parelweg 11
1812 RS Alkmaar

Public Space

Dataquint & Beheervisie:
Overschieseweg 34 B1
3044 EE Rotterdam

Conxillium Sri lanka

475/5, 5th Floor
Onyx Building
Sri Jayawardene Kotte
Sri Lanka

SIM Caribbean

SIM Caribbean
Pos Cabai Office Park - Unit #5
Schouwburgweg z/n
Willemstad, Curaçao

JCC Software - Germany

JCC Software - Germany
Mendelstraße 11
48149 Münster

Contact

Wil je meer weten?

Heb je vragen of wil je weten of werken bij Conxillium iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Corporate Recruiter Steven Kruis: Recruitment@conxillium.com of 06 - 57 43 92 61.

Bekijk hier de websites van onze bedrijven: