Skip to content

Full Stack Developer (v/m/x)

Terborg, Gelderland, NederlandI-Real

Functieomschrijving

Wil jij als fullstack developer meewerken aan IoT voor de publieke infrastructuur? Dan is deze uitdaging gericht op applicatie ontwikkeling voor de openbare ruimte bij I-Real zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het systeem wat wij hebben gebouwd bij I-Real (onderdeel van Conxillium) heet H2gO en zorgt ervoor dat onze klanten het water in de openbare ruimte kunnen beheren, lees hier meer: https://www.i-real.nl/h2go/
Met jouw kennis, ervaring en creativiteit ga je bij ons aan de slag met het ontwikkelen van onze webapplicaties in een Agile werkomgeving. Je verzorgt foutloze releases en voorziet die van alle benodigde informatie en documentatie. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelmethodieken en -technieken, en deelt je kennis graag met je collega’s.


Naast H2gO kan het voorkomen dat je mee gaat denken bij andere applicaties binnen organisatie zoals bijvoorbeeld een maai app, waarmee het onderhoud van grasvelden kan worden georganiseerd, maar ook kun je ingezet worden bij SCIP. Ofwel hét Smart City Integration Platform waar we hard werken aan een standaardisatie voor leveranciers en klanten die zich richten op objecten in de openbare ruimte. Ons platform gaat er voor zorgen dat de wildgroei aan koppelingen makkelijker met elkaar kunnen gaan praten. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze website: https://smartcityconnectors.com/ of neem contact op met onze Corporate Recruiter Steven Kruis. Hij vertelt je graag meer over alle gave projecten waar we aan werken!Wie zijn wij?

Public Space is de verzamelnaam van vier bedrijven binnen de Conxillium Group die werken aan software oplossingen voor slimme steden ofwel "Smart Cities''. Deze bedrijven heten: Beheervisie, DataQuint, I-Real en Pharox. Onze klanten zijn lokale overheden zoals gemeentes, provincies, maar ook waterschappen. Deze bedienen wij met ruim 80 enthousiaste collega's vanuit Rotterdam, Terborg en vanuit ons thuiskantoor. Het team waar in je gaat werken is gevestigd in Terborg bij I-Real en bestaat uit een product owner, back-end developer, front end developer en lead developer. 


Naast hard werken vinden wij het belangrijk om onze successen te vieren en om nieuwe dingen te leren. We plannen regelmatig evenementen waarbij we bijvoorbeeld meer over het begrip ''openbare ruimte'' leren. Zo zijn we laatst samen met onze klant door de gemeente Amersfoort gelopen om meer te leren over meldingen die via onze applicaties binnenkomen zoals ''worteldruk'' wat ervoor zorgt dat stoeptegels los komen te liggen, maar ook hoe (water)leidingen onder de grond worden onderhouden. Hierdoor wordt je werk tastbaar en zie je letterlijk waar je een verschil kunt maken voor inwoners en gemeenten.

Vereisten

Hier herken jij jezelf in

 • Je gaat systematisch en bedachtzaam te werk, je controleert je werk (of dat van anderen) en levert precies en nauwkeurig werk af
 • Je bent in staat om anderen te coachen en verantwoordelijkheden op je te nemen
 • Je bent spontaan, denkt buitende de gebaande paden en onderzoekt graag nieuwe ideeën
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van software ontwikkeling
 • Je hebt kennis van PHP, Java en  HTML5, Javascript, CSS en bijbehorende frameworks
 • Enige ervaring met onderdelen zoals Angular, SQL, webservices zoals SOAP en REST, Continuous Integration en het agile scrum software development proces is een pre
 • Je hebt van je hobby je werk gemaakt en krijgt energie van innoverend en creatief bezig zijn!


Dit krijg je ervoor terug

 • Een maandsalaris dat ligt tussen de €3.122,-- en €5.204,-- bruto op basis van 40 uur per week
 • Flexibele werktijden en veel thuiswerk mogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en de optie om 5 dagen extra te kopen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Een laptop die het zware werk aan kan
 • Een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Veel ruimte voor eigen ideeën, teamwork en plezier
 • Een collectieve bonus
 • We geven jou de ruimte om je verder te ontwikkelen binnen een open en dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheden binnen I-Real en de Conxillium Group
 • En last but not least, een technisch uitdagende baan waarin je een échte bijdrage kan leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!


Sollicitatieproces

We willen dat jij een weloverwogen keuze kunt maken of wij dé werkgever zijn waar jij bij wilt werken. Het recruitmentproces bestaat dan ook over het algemeen uit drie gesprekken, maar kan op ons of jouw verzoek worden aangepast.


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer snel of neem contact op met onze recruiter als je vragen hebt: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.


PS, zodra we met elkaar aan de slag gaan is een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist om de veiligheid van onze klantgegevens te waarborgen.

Details

Nederland

Details

Nederland

Sollicitatieproces

Uitdagingen

Accountmanager (v/m/x)Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Accountmanager binnendienst (v/m/x)Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Accountmanager verkiezingsmaterialenRotterdam, Zuid-Holland, Nederland
3 van 7 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Beheervisie 

DataQuint

I-Real

JCC Software

Procura

SIM

Pharox

Contact

Overschieseweg 34 B1 3044 EE Rotterdam Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 info@conxillium.com

Privacy- en cookiebeleid