Skip to content

Accountmanager (v/m/x)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 2.351 - € 3.918 per maandProgresity

Functieomschrijving

Heb je saleservaring en lijkt het je gaaf om aan 'Smart Cities' te werken? Dan is deze uitdaging als Accountmanager in Rotterdam bij Progresity zeker wat voor jou!


Dit ga je doen
Je komt te werken in een gedreven sales team waarin je software oplossingen gaat verkopen die bijdragen aan een slimme, veilige en schone openbare ruimte in Nederland. Zo leveren we applicaties waarmee burgers mistanden in de buitenruimte kunnen melden bij hun gemeenten via een app, maar ook GIS (geografische informatie systemen) waarmee onze klanten de openbare ruimte letterlijk in kaart kunnen brengen. Dit is een soort google maps voor gevorderden waarmee objecten zoals speeltoestellen, bomen, grasvelden en leidingen en nog vele andere zaken in kaart gebracht kunnen worden. Vervolgens kunnen er onderhoudsplannen en werkprocessen gemaakt worden die de aannemers via een app kunnen uitlezen. 


Het eerste half jaar ga je veel leren over de buitenruimte, de software en onze salestrajecten. Hierna verwachten we dat je zelfstandig een volwaardige gesprekspartner voor onze klanten gaat zijn. Je krijgt dan een eigen klantenbestand en omzetverantwoordelijkheid. Naast onze begeleiding ga je vooral leren door te doen! Kortom:

 • Binnenkomende leads kwalificeren en omzetten naar de volgende stap in onze sales pipeline
 • Relaties op en uitbouwen 
 • Adviserend verkopen
 • Offertes opstellen
 • Nieuwe klanten acquireren middels beurzen, telefoon, webinars en wellicht breng jij zelf nog gave ideeën in?
 • Meedenken aan de verdere ontwikkeling van onze applicaties obv de behoefte van de burger en de klant


Over Progesity
Progresity
is onderdeel van de Conxillium Group. Een groep van bedrijven die software oplossingen bouwen die de burgertevredenheid verhogen. Zo ontwikkelt Progesity specifieke applicaties voor lokale overheden om de openbare ruimte in kaart te brengen én te beheren. Door onze oplossingen kunnen gemeentes bijvoorbeeld goed bijhouden wanneer welke bomen gesnoeid moeten worden en welke straatstenen er aan vervanging toe zijn. Deze applicaties worden continu doorontwikkeld en zorgen ervoor dat onze steden uiteindelijk slimmer, schoner en veiliger worden.


Naast hard werken maken we graag tijd vrij om elkaar te ontmoeten en te inspireren op één van onze 'Progresity' dagen. Op deze Progresity dag komt de hele organisatie ergens in het land bij elkaar, nodigen we interessante sprekers uit, herleven we onze kernwaarden (Trust, Excitement, Dedication en Together) en leren we elkaar ook op een andere manier kennen. Veel van onze collega's omschrijven de cultuur dan ook als familiair.

Vereisten

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt nu al zin om aan de slag te gaan met het creëren van commerciële kansen!
 • Je bent ambitieus en een echte doorzetter met oog voor kwaliteit
 • Je bent openhartig, toont makkelijk interesse in anderen en weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
 • En je bent organisatorisch sterk en zet anderen centraal


Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris tussen de € 2.351,- en € 3.918,- bruto op basis een 40 urige werkweek 
 • Flexibele werktijden en een hybride rol waarin je veel vanuit huis mag en kan werken
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen
 • 8% vakantiegeld, een laptop en een telefoon
 • Reiskostenvergoeding of OV kaart (+ op termijn een mobiliteitsbudget of een lease auto)
 • Een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Concrete doorgroei mogelijkheden in een dynamische en groeiende organisatie
 • Een collectieve bonus
 • En last but not least, een uitdagende sales functie waarin je een échte bijdrage kan leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!


Sollicitatieproces

We willen dat jij een weloverwogen keuze kunt maken of wij dé werkgever zijn waar jij bij wilt werken. Het recruitmentproces bestaat uit drie gesprekken, maar kan op ons of jouw verzoek worden aangepast.


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer snel of neem contact op met onze recruiter als je vragen hebt: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.


PS, zodra we met elkaar aan de slag gaan is een verklaring omtrent gedrag (VOG) benodigd om de veiligheid van onze klantgegevens te waarborgen.

Details

Nederland
€ 2.351 - € 3.918 per maand

of

Details

Nederland
€ 2.351 - € 3.918 per maand

Sollicitatieproces

Uitdagingen

Accountmanager (v/m/x)Terborg, Gelderland, Nederland
Accountmanager (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
IT Support Engineer (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
3 van 4 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

I-Real

JCC Software

Procura

SIM

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid