Skip to content

Accountmanager (v/m/x)

Terborg, Gelderland, Nederland€ 3.122 - € 5.204 per maandI-Real

Functieomschrijving

Heb je ruime saleservaring en lijkt het je gaaf om aan 'Smart Cities' te werken? Dan is deze uitdaging als Accountmanager in Terborg bij I-Real zeker wat voor jou!


Dit ga je doen
Als Accountmanager houd je je bezig met het gehele verkooptraject en zorg je voor winnende offertes. Je verkoopt onze software door het uitwerken van aanbestedingen en het geven van presentaties bij klanten en prospects. Daarnaast ontwikkel je plannen die een bijdrage leveren aan het realiseren van de verdere groei van I-Real. Jij voelt perfect aan waar je klanten behoefte aan hebben en zorgt voor een duurzame en winstgevende relatie. Je houdt actief de ontwikkelingen in de markt bij en werkt permanent aan de uitbreiding van je netwerk, onder andere door het bezoeken van klanten, deelname aan beurzen en congressen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van Sales, de andere afdelingen van I-Real en je Conxillium-collega’s.


Over I-Real

I-Real is onderdeel van de Conxillium Group. Een groep van bedrijven die software oplossingen bouwen die de burgertevredenheid verhogen. I-Real maakt watermanagement software voor onder andere: sluizen, riolen, bruggen en overige water-gerelateerde objecten in de leefomgeving van Nederland. Hierdoor kunnen onze klanten hun sluizen via onze software bedienen, zien ze hoe hoog het water staat en is het mogelijk om riolen te monitoren. Samen maken we de openbare ruimte elke dag een stukje slimmer, duurzamer en efficiënter.


Naast hard werken maken we graag tijd vrij om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Op onze teamdagen komt de organisatie bij elkaar, nodigen we interessante sprekers uit, herleven we onze kernwaarden (Trust, Excitement, Dedication en Together) en leren we elkaar ook op een andere manier kennen. Veel van onze collega's omschrijven de cultuur dan ook als familiair.

Vereisten

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt nu al zin om aan de slag te gaan met het creëren van commerciële kansen!
 • Je bent ambitieus en een echte doorzetter met oog voor kwaliteit
 • Je bent openhartig, toont makkelijk interesse in anderen en weet als geen ander de vraag achter de vraag te achterhalen
 • Je hebt HBO of WO werk en denk niveau
 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
 • En je bent organisatorisch sterk en zet anderen centraal


Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris tussen de €3.122,- en €5.204,- bruto op basis een 40 urige werkweek
 • Flexibele werktijden en een hybride rol waarin je veel vanuit huis mag en kan werken
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen
 • 8% vakantiegeld, een laptop en een telefoon
 • Een auto of mobiliteitsbudget van de zaak
 • Een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Doorgroei mogelijkheden in een dynamische en groeiende organisatie
 • Een collectieve bonus
 • En last but not least, een uitdagende sales functie waarin je een échte bijdrage kan leveren aan de burgertevredenheid van miljoenen burgers!


Sollicitatieproces

We willen dat jij een weloverwogen keuze kunt maken of wij dé werkgever zijn waar jij bij wilt werken. Het recruitmentproces bestaat uit drie gesprekken, maar kan op ons of jouw verzoek worden aangepast.


Enthousiast?
Dan wordt het tijd dat we jou ontmoeten! Reageer snel of neem contact op met onze recruiter als je vragen hebt: Steven Kruis 06 - 57 43 92 61, recruitment@conxillium.com.


PS, zodra we met elkaar aan de slag gaan is een verklaring omtrent gedrag (VOG) benodigd om de veiligheid van onze klantgegevens te waarborgen.

Details

Nederland
€ 3.122 - € 5.204 per maand

of

Details

Nederland
€ 3.122 - € 5.204 per maand

Sollicitatieproces

Uitdagingen

Accountmanager (v/m/x)Terborg, Gelderland, Nederland
Accountmanager (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
IT Support Engineer (v/m/x)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
3 van 4 weergegeven

Conxillium

Conxillium is een groep van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale en regionale overheden op het gebied van publiekszaken en het beheer van de openbare ruimte.

Onze bedrijven

Progresity

I-Real

JCC Software

Procura

SIM

Contact

Rietbaan 10 2908 LP Capelle aan den Ijssel Nederland Tel. +31 (0)88-770 80 00 Info@conxillium.com Privacy- en cookiebeleid